vr 25 aug - za 26 aug

15:00 - 03:00, PLLEK
 

PLLEK BALEARIC SPECIAL

 

Balearic is terug op het strand! Samen met Rutters en Marcelo Umaña brengen we je enkele van de meest unieke Balearische geluiden. Verwacht zomerse vibes overal, dus kom en vier de zomer! Na dit mooie buitenprogramma zal DJ Loud-E zich aansluiten bij ons indoor avondprogramma.

De Balearic beat kreeg zijn naam vanwege de populariteit onder Europese nachtclubs en strandrave-feesten die ontstonden in het midden van de jaren 80 op het Balearische eiland Ibiza. We zijn al een tijdje verliefd op dit zonovergoten geluid en kunnen niet wachten om onze liefde met jullie te delen op onze zonnige locatie!

Loud-E heeft een fascinatie voor discogeluiden die teruggaat tot zijn eerste muzikale ervaringen. Hij is altijd op een eindeloze missie geweest om de perfecte groove, beat, sfeer en combinatie ervan te vinden. Altijd op zoek naar eigenaardige, losgeslagen muziek op de beste vlooienmarkten van Europa, gaat Loud-E’s missie om de perfecte combinatie van geluiden te vinden door, allemaal voor ons luisterplezier.

De Nada’s Rutters, ook bekend als een vertrouwd gezicht van Pllek, zal ritmes en smaken uit alle hoeken van de wereld spelen. Goede vibes gegarandeerd!

Resident Marcelo Umaña neemt je mee op een funky reis over de hele wereld, met zijn internationale ritmes en melodieën. In zijn thuisland was Umaña een belangrijke figuur in de Chileense elektronische muziekbeweging van de jaren 90, hij speelde samen met Ricardo Villalobos en Luciano lang voordat beiden internationale roem bereikten.

Entrée is gratis

 

Muziek
Buiten, Gratis, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief