za 07 sep

12:00 - 18:00, NoordOogst
 

Tuintheater Festival op NoordOogst

 

Tuintheater festival 

We zijn terug van weggeweest! De vakantie is voorbij en terwijl we oogsten en ons voorbereiden op een nieuw seizoen, willen we nog één keer genieten van de zomer. Kom daarom naar  NoordOogst  voor het gezellige  Tuintheater Festival  op zaterdag 7 september!

Laat je betoveren door een dag vol theater, muziek en een buitenmarkt omringd door het groen. Voor jong en oud zijn er prachtige voorstellingen van onder andere  Tappin-it Collective,  TiNaNiNaNi,  Puik, Quantim  en  Geoliede Chaoten . De kleintjes kunnen een rondje in de zweefmolen, terwijl je geniet van lokale lekkernijen en producten op de markt.

Programma Hoogtepunten:

The Junes : Deze zes-koppige band brengt een mix van melancholische luisterliedjes en energieke dansnummers. Met nummers van onder andere  Emmylou Harris ,  Johnny Cash  en  First Aid Kit  belooft het een dynamisch optreden vol gitaar, piano, viool en samenzang te worden. Bij hun laatste show werd zelfs op de tafels gedanst!

Quantim : Een mislukte goochelaar, gespeeld door  Tim Smit , zoekt een nieuwe toekomst in deze magische, grappige voorstelling vol verrassingen voor kinderen.

In het zicht van de haven : Een diepzinnige voorstelling over twee broers die na het verlies van hun moeder op zoek gaan naar de betekenis van het ‘Paradijs’.

Gambit : Een krachtige pas de deux waarin contemporary tap en mime worden gecombineerd door  Tappin-It Collective , vol spanning en ritme.

Veilige Haven : Twee vreemde vogels verkennen een mysterieuze wereld waar droom en werkelijkheid samenkomen in deze surrealistische, humoristische voorstelling.

Hoopela : Duik in de magie van een reizend circus met adembenemende acrobaten en stunts die je doen dromen van een andere wereld.

Tilly Tales : Laat je meevoeren door de prachtige verhalen van  Tilly  met zijn kamishibai in de circustent. Spannend, grappig en vol avontuur!

Fladder : Een vrolijke, interactieve kindervoorstelling over twee bijzondere vriendinnen die de natuur op hun eigen manier ontdekken. Volg  Roos  op haar zoektocht naar een vlinder, terwijl  Fladder  gewoon… Fladder is!

Wildpluk wandeling: wandel met Yola een rondje over NoordOogst en ontdek de wondere wereld van de planten.

 

Praktische informatie:

Neem een kleedje of stoeltje mee om op te zitten en kom lekker op de fiets! Mocht je toch met de auto komen, kun je parkeren bij het  Coentunnelcircuit  of de  Professorstraat .

Mis deze unieke dag niet en kom genieten van cultuur en natuur op het Tuintheater Festival! We zien je graag op  7 september 2024  bij  NoordOogst .

 

NoordOogst, Meteorenweg 272-280, 1035 RN Amsterdam, 7 september van 12:00 – 19:00
Tickets te koop via deze link en extra info op www.GeoliedeChaoten.nl €10 (Volwassenen) /€5 (Kinderen tot 16 jaar) /€2,50 (stadspas groene stip).

 

 

Delen:

Nieuwsbrief