vr 18 okt

Dit evenement vindt plaats tussen 03/10/2024 - 03/11/2024

12:00 - 00:00, NDSM-werf
 

Kunstenares Lynn Spoor lanceert nieuwste ‘Amsterdam’ serie met een expositie in Art Space Contrast Amsterdam

 

Van 3 oktober tot en met 3 november presenteert kunstenares Lynn Spoor haar nieuwste serie schilderijen, ‘Amsterdam’, in de Art Space van Contrast in Amsterdam. Deze expositie biedt een unieke kans om de verborgen schoonheden van Amsterdam te ontdekken door de ogen van Spoor, bekend om haar levendige abstracte kunststijl.

Spoor heeft ervoor gekozen om haar nieuwe serie in de Art Space van Contrast te exposeren vanwege de bijzondere locatie. Contrast is gevestigd op een oud vrachtschip aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord en heeft naast een galerie in het onderdek ook een culinair hoogstaand restaurant op het bovendek, wat mensen de kans geeft om te genieten van kunst én gastronomie. Deze plek op het IJ biedt een prachtig uitzicht over de gehele stad. Eén van haar kunstwerken uit de nieuwe serie heeft Spoor gecreëerd vanaf het dek van Contrast.

De expositie is te bezoeken van 3 oktober tot en met 3 november 2024 tijdens de openingstijden van Contrast. Naast de nieuwe Amsterdam serie zullen er ook enkele werken uit eerdere series van Lynn Spoor te zien zijn. De tentoonstelling is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet bij Contrast komt dineren.

Openingstijden
Donderdag tot en met zaterdag van 12:00 – 00:00 uur
Zondag van 12:00 – 17:00 uur

Adres
Ms. van Riemsdijkweg 306, 1033 RD Amsterdam

Over Lynn Spoor
Lynn Spoor (1997) is een onafhankelijke kunstenares uit Amsterdam die bekend staat om haar gedurfde, dynamische penseelstreken in haar schilderijen. Haar werk straalt een jeugdige, positieve energie uit die wereldwijd gewaardeerd wordt. Lynn laat zich inspireren door de natuur en integreert deze elementen in haar kunst, waardoor haar doeken niet alleen visueel maar ook tastbaar tot leven komen. Als selfmade ondernemer heeft Lynn een unieke positie veroverd in de kunstwereld, een wereld die vaak door mannen wordt gedomineerd en hierdoor voor vrouwen vaak extra hard werken is. Ze heeft wereldwijd exposities gehouden en kunstseries gecreëerd over verschillende gebieden, waarbij ze nu haar eigen stad Amsterdam als inspiratiebron heeft gekozen.

 

Beeldende kunst, Cultuur
Expositie
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief