zo 03 nov

16:00 - 17:00, Zonnehuis
 

Familieconcert Pinokkio (6+)

 

Beleef de avonturen van Pinokkio tijdens een muzikale middag vol humor en gekkigheid!

L’ultimo burattino, de laatste marionet. Zo heet het muziekstuk waarop de Amsterdamse Tramharmonie op 3 november 2024 – samen met Jeritza Toney – het verhaal gaat vertellen van de o zo bekende houten pop die tot leven komt: Pinokkio.

Timmerman Gepetto krijgt op een dag een stuk hout en hij besluit om er een marionet van te maken. Moe van het werk, valt hij in slaap. Maar dan… De pop begint ineens te bewegen! Pinokkio is geboren – eigenwijs en ondeugend – en zo begint zijn avontuur vol streken, pratende krekels en listige schurken. Pinokkio rent weg, liegt, belandt in bizarre situaties, maar leert onderweg wat het betekent om écht mens te zijn. Zal Pinokkio uiteindelijk een goede jongen worden, of blijft hij voor altijd een ondeugende marionet? Kom het zelf ontdekken tijdens deze muzikale middag vol humor en gekkigheid!

De voorstelling is om 14:00 uur en om 16:00 uur. Het duurt ongeveer 50 minuten. En omdat de avonturen van Pinokkio elkaar in rap tempo opvolgen, is een leeftijd vanaf 6 jaar het advies.

Kaarten kosten €15 en zijn te koop via www.tramharmonie.nl.

 

Muziek, Theater
Concert, Geschikt voor kinderen, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief